2009. november 27., péntek

Gender 2.

Folytatom kicsit, mert nagyon felkavaró és sokan nem vagyunk tisztában azzal, mi is a céljuk, mióta van ez és hogy félni kell-e tőle.

Előtte elmondom, a képpel egy naaaagy családot szerettem volna mutatni, ami kihalófélben van... Nem az együttalvás volt a lényeg, őszintén szólva, ez fel se tűnt nekem...:)

Szóval röviden a cél, hogy kivegyék a szülők kezéből a gyerekeket, elmossák a hagyományos erkölcsöket.

Már Marx és Engels is beszélt erről, tehát elég régóta működik ez a néphülyítés.

És nagyon jól működik, ugyanis sokmindent "köszönhetünk" ennek, lásd a cikk közepe felé a magyarországi fejleményeket! Pl. a törvénymódosítások... riasztó!

Még egy link, ez rövidebb és lényegretörőbb:
http://hazaiporta.hu/index.php?url=termekkartya.php&termek_id=2435&info=A_nemek_forradalma_Gabriele_Kuby_A_gender_forradalma_-_A_neveles_allamositasa

És igazatok van, ez a dolog is igazolja a Bibliát: "Az egész világ a gonosz hatalmában van"(1János 5:19)

4 megjegyzés:

Ida13 írta...

Továbbra sem értem a célt.:( Tudom, nehezebb eset vagyok az átlagnál. KINEK jó mindez és MIÉRT?Az érthető, hogy abszolúte az erkölcstelenségbe megy a dolog és pillanatnyi örömök hajhászásába, DE ez csak rövid ideig teheti boldoggá (vagy érezheti úgy, mintha az lenne) az embert. Aztán jön a kiüresedés és kihasználtság érzése és a totális elmagányosodás és üresség. Ezt nem látják a népek? Szerintem önmaga ellen fog fordulni az ilyen társadalom és bár úgy tűnik, hogy a felsőbb vezetőknek jó lehet ilyen tudatlan és erkölcstelen nép felett állni, mert befolyásolhatóbb(?), de a hatalmon lévők meg nem becsülését is magával hozhatja az egész és a szülőkkel szemben bevált manipulációkat, amiket ők most tanítanak a fiatalságnak és nevelik bele az ifjúságba fogják alaklmazni a vezetőikkel szemben is ezek az emberek, ha felnőnek...

Erika írta...

Persze, maximálisan igazad van, egyre rosszabb lesz ez az egész! és pont ez a célja valakinek... Ez genderesdi csak egy a sok közül, amivel haladunk a vég felé. A Biblia világosan leírja, miért vannak ezek és mi lesz belőle. .

Eszti írta...

A Biblia azt mondja, hogy vannak emberek, akik erkölcsi érzékükben megtompulva önmagukat olyan vágyaknak adják, amiknek nem lenne szabad- és férfi férfivel, asszony asszonnyal érintkezik úgy, mint a másik nemmel szokás. Isten Igéje leírja, hogy ezek az emberek elveszik a tévelygésük gyümölcsét testükben. De. Addig is, míg ez megtörténik, sokakat magukkal tudnak rántani.

A közerkölcs bár alapvetően egyre süllyed, még mindig túl magasan van ahhoz, hogy teljesen normálisnak, sőt egyfajta követhető alternatívának tartsa a homoszexualitást és a nemi szerepek s a család, mint létező érték meghatározza sokaknak a témához való hozzáállását.

Vagyis a társadalom még mindig egyfajta- bár nem túl erőteljes- kontrollként működik. A gender mainstreaming követői azért akarnak mindent összemosni, hogy elnyomják azt a hangot magukban és másokban, ami a bűntudat hangja, amely megítéli őket a gondolataik romlottságában és a cselekedeteikben. Azt gondolják, hogy ha elég hangosan kiabálják a saját gondolataikat, vágyaikat, s ha a többséget rá tudják venni, hogy ugyanazt kiabálja, mint ők, akkor majd elnyomhatják azt a hangot ott legbelül.

A jelenlegi, leginkább hagyományos szerepekre épülő társadalom a puszta létezésével is az ellenkezőjét kommunikálja annak, amivé ők váltak, és emiatt vallanak családellenes és hagyományos szerepek-ellenes nézeteket: mert az tükör előttük. Nem akarják hallani, nem akarják látni, mert zavarja őket- ezért hadat üzennek neki és el akarják pusztítani, hogy ne létezzen és ne zavarja őket többé...

Szerintem egyáltalán nem mérik fel, hogy mit okoznak- hiszen erkölcsi érzékükben meg vannak tompulva...:(

Gabella írta...

Nem vagyok vallásos egyáltalán, de ez akkor is durva!

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...