2009. november 26., csütörtök

Gender


Hallottatok már erről?

http://agytakaritas.igen.hu/852-a-szexualis-forradalomtol-a-gender-forradalomig.html

Nagyon hosszú cikk, de ha a feléig eljuttok, már elég is a gyomornak, a szívnek, a léleknek...
Hajmeresztő és hátborzongató világban élünk, minden Isten és a család ellen fordul... Mit gondoltok erről az egész undormányról?

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Próbáltam legalább a felét elolvasni, és értelmezni. Szörnyűnek tartottam eddig is, ahogyan az ember Isten ellen fordult, de ez már valóban szörnyű, ahogyan Isten fölé helyezi önmagát, nem félve semmitől, és senkitől. De azt is tudjuk, hogy ezeket az embereket, tudósokat... ki mozgatja... megtévesztve még nagyon sokakat.

Vacskamati írta...

Lesz majd itten Szép új világ...

orsolya vanessza kiss írta...

Én csak azt tudom, hogy a SZERETET a legfőbb, és az ami leginkább számít..

Rosszul vagyok azonban az emberi önteltségtől.. a génmanipulációtól... és persze nem pártolom a homosexualitást.. de betegségnek tartom, és ezért nem ítélem el. A magamutogatást, terjesztését viszont igen. És ez igen siralmas..

Örülök, hogy egyen számba veszenk minket nőket már a férfiakkal.. viszont ezzel, hogy ezt kivívtuk magunknak a feladataink is megsokszorozódtak..

Nem csak a házvezetőnőként, anyáként, szerető feleségként kell megállni a helyünket.. hanem a munka terén is. .

és ez nem egyszerű feladat. már két gyerekkel sem..

UI: Itt ragadom meg az alkalmat, hogy GRATULÁLJAK A KIS CSEMETÉDHEZ!

Hát én hogyhogy nem tudtam erről ?? :)

Julcsi írta...

Nem bírtam végigolvasni, majd éjszaka csendben és nyugalomban megemésztem:(

Ledorka írta...

Inkább átfutottam, mint olvastam, de felfordult a gyomrom. >:(
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen létezhet! A Német Családügyi Minisztérium kiadott volna ilyen brossúrát? Hol vannak a gyermekek jogait védő szervezetek?!

Ida13 írta...

Nem értem a végső célt! Elolvastam és úgy hiszem figyelmesen is, de nem értem a CÉLt. Ahol én éltem soha senkinek nem volt kára abból, hogy homoszexuális, vagy zsidó, vagy cigány csak azért mert az. A bajok akkor kezdődnek, amikor ebből a politikusok egyéni anyagi hasznot akarnak húzni. A genderizmus fő motivációja nem a túlnépesedés megállítása? Szerintem a magyar kisebbség (vagy többség?nem is tudom) között kellene terjeszteni. Bár ahogy egy roma asszony előadta 10 évvel ezelőtt (!)mit szeret a 8 éves kislánya az apukájával csinálni (és nem olvasni!), hát, ők már kaptak a német propaganda anyagból.

H. Mária írta...

Nem is tudom, hogy mit szóljak hozzá. Hát ez a bibliában mind le van írva. Utána kell nézni és aki megtalálja az belátja, hogy nincs kire és mire támaszkodni, csak egyedül Istenre. Mária

Csigi írta...

Felfordult a gyomrom!! Mi ez? Magasrangú pedofilok akarják legalizálni az undormányukat, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül csinálhassák? Ez egy agyrém. Így akarjak majd gyereket szülni, hogy ki tudja mit csinálnak vele a bölcsiben, vagy hogy a tudtom nélkül 11 évesen abortusza legyen? Nem olvastam végig, ennyi elég volt. A baj csak az, hogy azzal, hogy mi ezt mind elolvastuk, a céljukat már el is érték. Hisz az a lényeg, hogy minél többen beszéljenek róla. A negatív propaganda is propaganda. Elég, ha 1000ből 1 egyetért vele...

Timici írta...

beleolvastam, kár volt, csak felhúztam magam:( pláne a hozzászólásokon,az IP So fazon bicskanyitógatóan ír, szerintem meleg, azért érvel annyira a gender mellett. elkeserítő:(
Nagyon remélem hogy ez a dolog nem fog nagyobb méreteket ölteni és terjedni. Van így is elég baja a társadalmunknak.:S

Bea írta...

Én csak az elejét olvastam el, nincs türelmem tovább olvasni. Sajnos úgy tűnik, hogy újabb hülyítési akció indult a tömegek elbutítására. És a Roman Polanski üggyel egyidőben lehetett politikusoktól lyesmit hallani, hogy nem is olyan nagy gáz a gyerekpornó. Borzasztó.

Vacskamati írta...

Pedig érdemes végigolvasni! A végén van ugyanis az ajánlás, hogy mit tehetsz mindez ellen. (Pl. nem a melegekre kell ujjal mutogatni.) Én egyáltalán nem is értem, hogy a hétköznapokba hogy kerülhetett be a nemiség kérdése. Ez mindenkinek a legszemélyesebb magánügye, nem kitálalni való, nem vagyok kíváncsi senki szexuális beállítódására, pláne nem az Andrássy úton.

Az sem jó, ha inkább tudomást sem veszel a dologról- a struccpolitika hülyeség, mert attól még ez létező probléma..

Cérnahuszár írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Freemam írta...

Elég demagóg cikknek találom!

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...