2009. október 24., szombat

Samu egyik nap úgy döntött, muffint süt:

Az uzsonnáját darabolta bele a polcon porosodó formába. Enyhe célzás lenne, hogy csinálnom kéne már valami sütit?

Csütörtökön egyébként elszállítottam az összes gyereket nagymamázni(ilyen nem volt még!), és a hétvégét kettesben töltjük párommal. Na nem ám romantikázva... Ikea-bútort szerelve! Jó, bizonyos szemszögből ez is romantikus, ketten csavarozunk meg tiplizünk... néha kételkedünk egymás józan eszében... aztán szétszedjük és újrakezdjük... de a házasságunk nem ment tönkre, bár sokak szerint az Ikea lapos csomagolásai miatt már sok házasság bomlott szét. Mi megoldottuk! Íme a gardróbunk! és még egy magas gardrób! mert mi kettő szekrényt is összeraktunk ám!

Már időszerű volt egy normális szekrény, előtte függönnyel eltakart polcokon sorakoztak a ruhák, ami néha elég trehány benyomást keltett. A fehér szekrény a piciké lesz, már be is pakoltam pár bébiruhát, takarót.

Pl. ezt az extramini rugit:

Nem tudom, mivel tudnám megmutatni, mekkora... ez nem 56-os, hanem 50-es. De még ettől kisebbek is léteznek ám! találtam egy blogot, ahol icipici babaruhák cserélnek gazdát, vándorolnak újabb és újabb koraszülöttekhez vagy ikrekhez. Annyira kedves kezdeményezés!

Én el se tudom képzelni, mekkorák lesznek a babáim... fura belegondolni, hogy minden ruha lötyög majd rajtuk, hogy kisebbek, mint amit elképzel az ember... Sára volt annyira kicsi, hogy a legkisebb rugik is lógtak rajta, szörnyen nézett ki szegénykém!

11 megjegyzés:

Ledorka írta...

Ne is gondolj arra, hogy icipicik lesznek! Nem törvényszerű ám. :)
Az én kislányom 2740 grammal született, és az osztályon lévő csecsemők zöméhez képest kis mazsola volt, de gyönyörű. :) Neki is volt 50-es rugija. :)
A te babáid is meseszépek lesznek! Kívánom, hogy szerencsésen végig tudd hordani őket, és normál súlyú, de legfőképp egészséges manócskák legyenek! :) Ne izgulj, jó? :)

Szera írta...

Pont "jók" lesznek! :) Na, mibe fogadunk? :)

Ledorka írta...

Azt kifelejtettem a megjegyzésemből, hogy Samu hihetetlenül édes. :)))

(Testospe a szóellenőrző. :D)

Ildikó írta...

Szia

Várjál még azokkal a kisruhákkal! Van aki még túl is hordja az ikreit - és te is közéjük fogsz tartozni - a szervezeted már átélt egy-két (három-négy) várandóságot és szerintem ezért sokkal könnyebb lesz.
Ha van időd kukkants be: http://ikreklesznek.blog.hu/ ők "túlhordott" ikrek és a tieid is azok lesznek!

(nekünk is van ilyen szekrényünk, nagy bánatomra nem lehet rá gyerekzárat tenni, így nagyon pakolni sem lehet bele - vagy igen de akkor naponta pakolhatok vissza)

Sok-sok boldog várandós napot!

Ildikó

KisMesterek írta...

Kettesben, mi!!? Ha ti párosan vagytok jelenleg az is négy fő:-))

Jandó írta...

Samu annyira aranyos! :)
Ne izgulj a babák miatt, az nekik sem tesz jót, bár biztos kikerülhetetlen valamilyen szinten. Van több ikerbabás ismerősünk is, és minden rendben volt velük. Ha a babák kisebb súllyal is születtek, 2-3 hét alatt elérték a normál súlyt. A férjem is iker, csak náluk nem jött rá az orvos annak idején (jó mi?), így ezért volt egy kis probléma és meglepetés. 1800 g volt, most meg 180cm és 80kg. :)

Karina írta...

Én is csak azzal szeretnélek bátorítani, hogy nem maradnak ám sokáig picurkák, a tejecskétől hamar behozzák azt a pár centit, meglátod.
Gondtalan babavárást kívánok!

anyahajó írta...

Augusztusban születtek ikrek barátnőméknél. Habár egy hónappal hamarabb jöttek, mind a kettő 3,5 kiló fölött volt, és ugyanúgy nőnek, mint a többiek. Úgyhogy nem minden iker kisebb, ne izgulj!

Ildikó írta...

Szia

Jól vagy/vagytok?

Ildikó

Névtelen írta...

örülök hogy anyu ilyen vicces!

Balogh Krisztina írta...

Én ezúttal gratulálok, fogadd szívesen, amennyire szívből jön. és ne aggódj! Puszi :))

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...