2013. február 20., szerda

Sokan....

 .... mostanában kezdik csak kipróbálni a természetes szappanokat. Először igencsak bizalmatlanok... néhányuknak nem tetszik az illata, furcsállják az állagát, a formáját...volt, aki azt kérdezte, mire használjuk:)  aztán ámulva hallgatják az összetételét.... hitetlenkednek, hogy ezt komolyan a konyhámban el lehet készíteni?! Na és mikor van erre időm? És hogyan kell? És miért jobb ez, mint a reklámban?


Aztán, miután kipróbálták, lelkesen jönnek vissza, és újságolják, mi mindent segített az egyszerű házi szappan eltüntetni, pöttyöket, foltokat, viszketést. Van, akinek a kamasz fia csak ezzel mosakszik, hatásosan tünteti el a pattanásokat:) Van, aki a legérzékenyebb területeken ért el vele jó hatást. Van, ki már a haját is ezzel mossa.
Mi a titka? Igazából semmi titok nincs. Oka van, mégpedig a természetes anyagok. Jóideje hallgatjuk, olvassuk mindenfelé, hogy csak azt kend magadra, amit meg is ennél. És ezekben a szappanokban a lúgon kívül valóban minden ehető (de nem minden finom, hihi). Gyógynövények, teák, tejek, olajok és zsírok, tiszta illóolajok - mind-mind belsőleg is jótékony szer. A lúgtól sem kell félni, az olajokkal reakcióba lépve szappanná  szelídül, nem bánt többé. Sőt, néhány szappanom a szemet sem csípi:)
Hát kedves kiváncsiskodók és bátortalanok, tegyetek egy próbát, és vizsgáljátok meg, mi a jó nektek. Nem fogtok csalódni....:)

A képeken a legújabbak láthatók, bővebb info a Szappanok oldalon!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bár egyre több ember szokna rá a jóra, az egészségesre, a hazai termékre!
Erzsi

Erika írta...

Bizony... sajnos a reklámok és az illatok szinte megrészegítik az embert...:) de ha már kicsit változtat valaki, egy lépéssel közelebb van az egészséghez.

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...