2013. február 4., hétfő

Hétfőőőőő...


Sose szeretem a hétfőket, nehezen indul be a hét, lassan kezdek neki mindennek... De ma igazi hülye hétfő van: férjem hajnalban lekéste a buszt, mert a kapu zárja befagyott, semmi nem segített rajta, se jégoldó, se gyufa. A nagy igyekezetben a drága elfeledte, hogy a nagykapun is ki tud menni....  
Jakab pedig nem tudta beadni az oviba Samut, mert ma az óvoda zárvatart... csak erről elfelejtettek szólni, nem hiszem, hogy múlthéten találták ki, mikor betegek voltunk, egy ilyet már hetek óta tudniuk kellene.... Samu ott ült a suliban és várt, hogy pizsamára húzott szoknyában berobogjak érte, ám az autó összes ajtaja is befagyott, a szélvédőn pedig centis jég ül... Így Jakab hazasétált vele, még szerencse, hogy csak az angolóráról marad le.
Mi lesz még ma?:) 
Bár, ahogy leírtam, már nem is tűnik olyan szörnyűnek...:))

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez akár egy burleszkfilm alaptörténete is lehetne. Ne haragudj Erika, mikor átéltétek biztos bosszúsak voltatok, de így elolvasva tényleg inkább viccesnek tűnik.::)))
Erzsi

Erika írta...

:)) ez mindig így van:) és azt hiszem, másképp nem is lehet élni, csak ha humorral kezeljük a dolgokat:) Az utóbbi napokban folytatódtak a tragikomikus események.... de mi mindig a legjobbat hoztuk ki belőle és nagyokat nevettünk együtt:)

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...