2011. november 8., kedd

Napló Apának – November 7., hétfő

Első nap az iskolában... brrr! Senki nem örült neki. Nehéz volt felkelni, öltözni, mindenki morcos volt, nehezen indult be a nap. De azért mindhárom iskolásunk ügyesen összeszedte magát és elindult megküzdeni a hétfővel...

Samu itthon maradt velem és Barnabással, mindketten köhögnek és csúnyán folyik az orruk. Barnabás már tudja fújni az orrát! Ez a legújabb szórakozása, nagyon élvezi!:)

Délelőtt rendet tettem a varrósarokban, hogy ha bejön a nagyobb hideg, be tudjam kapcsolni a konvektort, ne fázzanak a lányok. Bár a fiúknál hűvösebb van, ott is meg kell néznem a dolgokat...
Takarítottunk is a kicsikkel, lelkesen segítettek, és kitiltottuk Katakutyát, mivel tüzel... óóó... pedig sajnálom ebben a hidegben szegény pici, remegő házőrzőnket.

Délután pedig a sok leckeírás után közösen varrtunk a lányokkal! Megtaláltam egy turis pulcsit, amit direkt azért vettem, hogy szétszedjem (nem is tudom elképzelni, hogyan hordhat ilyet bárki is...). Úsztunk a rózsaszín szöszben, tüsszögtem kegyetlenül... de megérte, jókat nevettünk és vicces dolgokat alkottunk. Például egy rózsaszínrajongó és lómániás Noéminek készült ez a paci:


Bár engem inkább Hakapeszi Makira emlékeztet a lábai miatt:) A két lány meg egy-egy gömböcből alakít valami nemtudommit, majd még be kell fejezniük.

Ez meg az én kupacom, szintén félkészen:


Nem nehéz kitalálni, mire készülök...:)

Miután mindenki ágybakerült, elintéztem a Teszveszes leveleket, hát mit mondjak, sok buggyant ember van. De milyen jó, hogy levelet kell írni és nem személyesen kiszolgálni őket:) így van lehetőségem százszor átgondolni, hogyan fogalmazzak és még véletlenül sem bántok meg senkit... Mindig ez cseng a fülemben: "Ha lehetséges, amennyire tőletek függ, minden emberrel békében legyetek" (Róma 12:18)

Furcsa, hogy nem tudom esténként megbeszélni a dolgainkat veled... egyelőre ez hiányzik a legjobban. Most még olyan, mintha valami hosszú műszakban dolgoznál és egyszercsak majd hazajössz.

4 megjegyzés:

Trixi írta...

Drága Eri!
Nagyon kedves és szívet melengető követni ezeket a János-hiányos napokat :-)

... Ami pedig szegény kutyust illeti, kérlek nézd meg ezt a linket:
http://www.allatabc.hu/shop/index.php?modul=termekek&id=173&kat=kutya&f=6
Ügyes vagy, tudsz neki varrni is ilyet. :-)
Legrosszabb kitenni ilyenkor a szukát, mert a kanok mindent megtesznek majd a szaporulat biztosítása érdekében (akár kerítést másznak) ... és hát ugye a kicsikről gondoskodni nehéz. Tele vannak az állatmenhelyek. :-(

Ledorka írta...

Nem lehet könnyű...
A paci tündéri! :))

egy anya írta...

Eri, ne is mondd, fogalmam sincs, annak idején hogy bírtam ki I. nélkül hónapokig. Most eszembe jutottak azok az idők...remélem, hamar elröpül nálatok...meddig lesz távol?

egy anya írta...

Eri, ne is mondd, fogalmam sincs, annak idején hogy bírtam ki I. nélkül hónapokig. Most eszembe jutottak azok az idők...remélem, hamar elröpül nálatok...meddig lesz távol?

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...