2018. március 3., szombat

Ismerkedős

Amikor elkezdtem ezt a blogot 9 évvel ezelőtt, még lassabb volt egy kicsivel a világ folyása, szerettünk egymásról olvasni, a családok és műhelyek életébe bekukkantani, sőt mi magunk is kitárulkoztunk a blogvilágban. Írtunk mi is magunkról, de szívesen hagytunk megjegyzéseket is a másik bejegyzése alatt. Nagyjából megismertük így egymást, és szinte a kezdetektől követtük a szépen alakuló kézműves bizniszek lépteit.
Ma már sokkal inkább felgyorsult ez a folyamat... és hiányzik néha a személyesebb hang, az egymásra fordított idő... de nem akarok most ezen keseregni, nem ezért kezdtem ezt a posztot írni :)
Hiszen én is felgyorsultam vagy hogyismondjam, mert hát valljuk be, sokkal egyszerűbb egy képet kiposztolni pár szóval, mint ilyen hosszúra és nyafogósra nyúló bejegyzéseket írni...

Instagramon megy egy kihívás: #marchmeetthemaker -- vagyis márciusban találkozó az alkotó kézművesekkel. Minden nap adott tematika szerint posztol, aki résztvesz benne, így a hónap végére kicsit jobban megismeri egymást alkotó és vásárló.


Követsz már az instagramon? Érdemes, ha többet (sokkal többet) szeretnél látni a munkáimból :)
--->  kiseri.hu néven találsz meg, vagy a #kiseri segítségével

Nincsenek megjegyzések:

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...