2017. április 19., szerda

Létezik az álomtáska?

 Válogatós vagyok és az igényeimből nem szeretek lejjebb adni. Vegyük például a táskát.......

Nem elég, ha tetszik, legyen nagggyon különleges, olyan, amilyen senki másnak nincs. 
A színe mondjuk nem érdekel, mindenfélét hordok mindennel, rég nem érdekel mások véleménye, és különben is vagyok már olyan öreg, hogy bármit viselhetek.


A mintájáról sem tudnék nyilatkozni, ami éppen megtetszik. Legyen az virágos, vagy éppen egy szárnyaló pegazus... csak mondom, legyen különleges. Vagy különc...? Lehet....


Na de a belső... neeem, nem a zsebekre gondolok, azok se érdekelnek, folyton káosz van a táskámban akkor is, ha többféle zsebbel és nyílással rendelkezik. Hanem a szín meg a minta már megint... Ha taszít, nem érdekel a táska külseje sem: nem kell. 



És legyen strapabíró. Ezerféle dolgot kell folyton magammal cipelnem, bicskától a vizespalackon át a rengeteg személyes okmányig -- ez ismerős annak, aki gyerekkel közlekedik. A vállpántja legyen állítható, hogy keresztbevetve is tudjam hordani a megpakolt táskám, és ne szakadjon le vagy el pár hónap alatt. A bélése szintén legyen erős, ne csak szép.



Ennyi elég is. Tudom ám, hogy vannak, akik még követelődzőbbek: legyen cippzáras zsebe, legyen karabinere, stb, stb. De én elégedett vagyok ennyivel is... 
És te? Milyen az álomtáskád?


Nincsenek megjegyzések:

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...