2016. november 11., péntek

Könnyedebbek

Közhelyes, de igaz, hogy egy nőnek sosincs elég táskája... Alap, hogy a színek miatt mindig kell egy kis változatosság, melyik kabáthoz vagy ruhához, cipőhöz éppen melyik táska jön velünk, de nálam, nagycsaládos anyánál van még egy szempont: a befogadóképesség.
Általában a pénztárcán, iratokon kívül nem sok cuccot hordok magamnál, de ha mondjuk játszótérre vagy sétálni indulunk a gyerekekkel, máris megtelik a táskám: vizespalack, pótszatyor, könyvek, játékok, törlőkendő, zsepi, stb, stb... Ezt a mennyiséget cipelni se kényelmes egy csini válltáskában, szívesebben viszem keresztbevetve, így a kezem is szabadabb marad a parlagonhagyott roller cipelésére.
Ezekre az estekre szerettem meg a tarisznyaszerű átvetős táskákat, kényelmes széles pántjuk van és három részre osztott belsőjük. Elnyelnek mindent, ami szükséges egy csapat gyerekkel, mégis hamar kéznél vannak a holmik. És nem kell lemondanunk a színekről és apró kedves részletekről sem, ezek közt is találunk az aktuális öltözetünkhöz illőt, csipkével, virággal, kockákkal, ki hogy szereti :)







Válogass kedvedre a meska-boltomban!

Nincsenek megjegyzések:

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...